MC Opvallend

Centrum Jeugd & Gezin

Werk plaatje cjg zw

Centrum Jeugd & Gezin behoort tot de voorhoede in Nederland als netwerkorganisatie waar ouders en jongeren met al hun vragen over opvoeden en opgroeien terecht kunnen. Hier was al alles onder een dak, voordat de rest van Nederland er over na ging denken. Maasland Communicatie ondersteunt bij strategie- en visieontwikkeling, nu met name bij de Transitie Jeugdzorg.

Sander van den Berk, manager Centrum Jeugd & Gezin Maasland:

‘Het Centrum Jeugd & Gezin Maasland werkt nu al 5 jaar samen met Maasland Communicatie. In deze periode hebben we van de diverse diensten van Maasland Communicatie met grote tevredenheid gebruik gemaakt. Over het algemeen hebben we projectopdrachten inhoudelijk laten uitvoeren door Marjo de Louw, met name de procesbegeleiding werd door haar verzorgd. De grote deskundigheid en kennis van de nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van de transitie Jeugdzorg en de ontwikkeling van het Centrum Jeugd & Gezin, die zij zich heel snel heeft eigen gemaakt, hebben er steeds voor gezorgd dat deze projecten ook door onze partners als vernieuwend en innovatief werden betiteld.

Zowel de drie gemeenten als de netwerkpartners van het Centrum Jeugd & Gezin spreken regelmatig hun tevredenheid en vertrouwen uit wanneer er een voorstel komt tot procesbegeleiding vanuit Maasland Communicatie.

Ik ben met name tevreden over de zorgvuldigheid en de tact waarmee te werk wordt gegaan met name bij politiek gevoelige onderwerpen. Samen met het totaalpakket dat wordt aangeboden; procesbegeleiding, communicatie en vormgeving maakt dat Maasland Communicatie een betrouwbare partner voor ons.’

 

 

Terug